Gehoorzaamheidsprogramma

/Gehoorzaamheidsprogramma
Gehoorzaamheidsprogramma2020-06-09T21:17:49+00:00

Beste clublid,

Vanaf vandaag zijn de corona-maatregelen opnieuw versoepeld.  Voor ons betekent dit dat de kantine weer open mag voor geleiders tijdens en na de training, onder dezelfde voorwaarden die gelden in de horeca :
max 10 personen per tafel, iedereen moet zitten, er mag niet aan de toog gehangen worden, niet worden gerookt (niet binnen, noch buiten), bestellingen dienen aan tafel bezorgd te worden, niet zelf opgehaald, 1,5m afstand tussen de tafels, toilet mag maar door 1 persoon tegelijk worden gebruikt, wordt ontsmet en handen dienen gewassen te worden na elk toiletbezoek.  Het spreekt voor zich dat deze regels strikt nageleefd dienen te worden.

Graag brengen we ook nog even onder jullie aandacht dat de training voor de puppyklas vanaf morgen, 9 juni, opnieuw op de normale tijden zal doorgaan (dinsdag om 19.00u en zondag om 10.00u).

Hopelijk tot snel !

Het Wintercup-weekend zit er op…..

K.V. Moldernete wil langs deze weg alle deelnemers, keurmeesters en medewerkers nogmaals bedanken voor hun medewerking en hun sportiviteit.  We hopen dat iedereen genoten heeft van de wedstrijden maar beseffen dat het voor de ene een mee- en voor de andere speler/club een tegenvaller is geworden.  Maar ons motto blijft : deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Helaas is H.S. Ter Dries er niet in geslaagd om de Wisselbeker Programma I voor het derde  opeenvolgende jaar te winnen. Wie dan wel de winnaars in de 3 programma’s zijn geworden kan je lezen in de hieronder toegevoegde lijstjes :
Uitslag Wintercup Deb 231119
Uitslag Wintercup GP I 241119
Uitslag Wintercup GP II 241119

Uitslagen van de wedstrijden gehoorzaamheid van 4 augustus 2019
Debutanten
Programma I
Programma II