Gehoorzaamheidsprogramma

/Gehoorzaamheidsprogramma
Gehoorzaamheidsprogramma2020-08-04T21:05:48+00:00

Beste clublid,

De corona-richtlijnen zijn wederom aangepast.  Hieronder een korte samenvatting :
IEDEREEN >12 jaar draagt een mond/neusmasker vanaf het moment dat hij het terrein betreedt en ook tijdens het trainen.  Het mondkapje mag enkel en alleen af in de kantine als men aan tafel ZIT. In de kantine gelden dezelfde voorwaarden als in de horeca : max 4 personen per tafel, iedereen moet zitten, er mag niet aan de toog gehangen worden, niet worden gerookt (niet binnen, noch buiten), bestellingen dienen aan tafel bezorgd te worden, niet zelf opgehaald, 1,5m afstand tussen de verschillende groepen aan de tafels.  De in- en uitgang worden met pijlen aangeduid.  Er is registratieplicht voor iedereen (naam en voornaam, adres, mailadres of telefoonnummer).  De registratielijsten dienen door het secretariaat 4 weken bewaard te worden en worden na die tijd vernietigd. Handen worden ontsmet bij binnenkomst in de kantine en thuis meteen gewassen met water en zeep.
Het toilet mag maar door 1 persoon tegelijk worden gebruikt, ontsmettingsdoekjes zijn voorzien.  Handen worden gewassen en gedroogd met papieren handdoekjes en/of ontsmet.
Het spreekt voor zich dat deze regels strikt nageleefd dienen te worden.

Hopelijk tot snel !

Het Wintercup-weekend zit er op…..

K.V. Moldernete wil langs deze weg alle deelnemers, keurmeesters en medewerkers nogmaals bedanken voor hun medewerking en hun sportiviteit.  We hopen dat iedereen genoten heeft van de wedstrijden maar beseffen dat het voor de ene een mee- en voor de andere speler/club een tegenvaller is geworden.  Maar ons motto blijft : deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Helaas is H.S. Ter Dries er niet in geslaagd om de Wisselbeker Programma I voor het derde  opeenvolgende jaar te winnen. Wie dan wel de winnaars in de 3 programma’s zijn geworden kan je lezen in de hieronder toegevoegde lijstjes :
Uitslag Wintercup Deb 231119
Uitslag Wintercup GP I 241119
Uitslag Wintercup GP II 241119