Windows 10 Key pas-cher windows10home.fr

Tweede editie Wintercup

(10-10-2016)
Uitslagen Wintercupwedstrijden 2016
Debutanten
Programma I
Programma II
UItslagen wedstrijden augustus 2016
Brevet
Debutanten
Programma I
Programma II
 

Uitslagen Wintercupwedstrijden 2015
Debutanten
Programma I
Programma II

Interclubwedstrijden Gehoorzaamheid 3 en 4 december a.s.

Op zaterdag 3 december a.s. organiseert K.V. Moldernete de tweede editie van de "Wintercupwedstrijd Gehoorzaamheid" DEBUTANTEN; inschrijven kan via dit formulier.  Er kan niet individueel worden ingeschreven, alleen per ploeg van 3 deelnemers; het reglement (NL) en (FR) is hier te vinden.
De gevraagde keurmeesters zijn Mevr. Mariëtte Vanherle, de Heren Karl De Ridder, Jos Haemhouts, Walter Mariën, Eddy Teunen en Tony Sion.

Op zondag 4 december is het de beurt aan PROGRAMMA I en II. Hier zijn de keurmeesters Mevr. Ria Seeder, Mariette Vanherle, de Heren Danny Daems, Jos Haemhouts, Eric Lardinois, René Noiret, Pascal Peeters en Willy Van Roten.

Uitslagen wedstrijden 2 augustus 2015
Brevet
Debutanten
Programma I
Programma II
Fotos

Uitslagen interclubs 2014

Debutanten
Programma I
Programma II
 

Interclubwedstrijden Gehoorzaamheid 22 en 23 november 2014

Op zaterdag 22 november a.s. organiseert K.V. Moldernete de jaarlijkse interclubwedstrijd DEBUTANTEN; inschrijven kan via dit formulier.  Er kan niet individueel worden ingeschreven, alleen per ploeg van 3 deelnemers; het reglement (NL) en (FR) is hier te vinden.
De gevraagde keurmeesters zijn Mevr. Ria Seeder, Mariëtte Vanherle, de Heren Karl De Ridder, Jos Haemhouts, René Noiret en Willy Van Roten.

Op zondag 23 november is het de beurt aan Programma I en II. Hier zijn de keurmeesters Mevr. Ria Seeder, Mariette Vanherle, de Heren Danny Daems, Karl De Ridder, Jos Haemhouts, Walter Mariën, René Noiret en Joël Vanlerberghe.

Wedstrijden Gehoorzaamheid 2 en 3 augustus 2014
Uitslag Soc Test
Uitslag Brevet
Uitslag Debutanten
Uitslag GP I
Uitslag GP II

Uitslag Interclub deb
Uitslag interclub gpI
Uitslag interclub gpII